Nieuws

Recente posts

Disclaimer

Hoe werkt deze site

Alles Verduurzamen voorziet haar bezoekers gratis van:

  • Vergelijktools om transparant en 100% onafhankelijk producten of services te vergelijken. De gegevens zullen zo actueel mogelijk zijn
  • Tips en informatie op het gebied van duurzaamheid en investeren in verduurzaming
  • Nieuws en tips over uiteenlopende onderwerpen, allemaal gericht op het verduurzamen van je woning
  • Aanbiedingen en kortingsacties van adverteerders

Vergelijktools

Wanneer een bezoeker gebruik maakt van een vergelijktool op deze site, een passend aanbod vindt en bij de aanbieder van keus een contract afsluit (of oversluit) wordt hiervoor (mogelijk) een eenmalige vergoeding ontvangen. De hoogte van de vergoeding heeft geen invloed op de vergelijker. Alles Verduurzamen heeft geen invloed over de inhoud van de vergelijktools. Deze vergelijkers worden beheerd door specialistische bedrijven dan wel de aanbieders zelf. Alleen de persoonlijke voorkeuren van de bezoeker en objectieve data bepalen hoe de vergelijker het aanbod presenteert. De vergelijkingen zijn compleet en volledig objectief en transparant.

Offertes

Bij een aantal pagina’s is het mogelijk gratis en vrijblijvend offertes voor diverse werkzaamheden of producten op te vragen. Deze aanvragen worden behandeld door een partner die deze tool ter beschikking stelt. Er wordt een eenmalige vergoeding bij het aanvragen van deze offertes ontvangen. Er is geen enkele invloed op de bedrijven die de offertes aanbieden.

Links en banners

Op Allesverduurzamen.nl staan diverse links en banners naar websites van adverteerders. Het is mogelijk dat hiervoor, bij het overgaan tot een aankoop bij deze adverteerders, een eenmalige vergoeding ontvangen wordt. Tevens kan het zijn dat een vergoeding ontvangen wordt voor het invullen van een (aanvraag)formulier op de website van de adverteerder.

Advertenties van Google

Op Allesverduurzamen.nl staan diverse advertenties die adverteerders inrichten via Google Adwords. Bij het klikken op deze advertenties wordt een door Google vastgelegd bedrag ontvangen. Op de inhoud van deze advertenties wordt geen invloed uitgeoefend, deze wordt volledig door Google zelf bepaald op basis van jouw interesses en surfgedrag.

Advertentie
Advertenties
Meest gelezen