Nieuws

Recente posts

Home | Over Alles Verduurzamen

WAAROM IS ALLES VERDUURZAMEN DE BESTE STAP?

OVER HET ONTSTAAN VAN ALLES VERDUURZAMEN

Alles Verduurzamen is niet zomaar ontstaan. Het uiteindelijk idee is in de zomer van 2020 vorm gaan krijgen, maar al lang daarvoor waren er signalen dat je voor het verduurzamen van je woning lastig aan goede en eenduidige informatie kon komen over de (on)mogelijkheden van de diverse maatregelen. Althans, die samenhangend was.

Met Alles Verduurzamen breng ik al mijn kennis en ervaring bij elkaar die ik privé en beroepsmatig heb mogen opdoen. Ik zeg niet dat ik alle wijsheid in huis heb, tevens zeg ik niet dat installateurs, bouwers, en nog vele andere specialisten het niet goed weten. Maar wat ik wel mis, is samenhang van alle maatregelen die leiden naar een goede verduurzaming van een woning. Het totaalplaatje van geld beschikbaar hebben voor de investering tot aan het optimaliseren van alle geïnstalleerde maatregelen die je in en om je woning hebt gedaan.

Het gaat bij verduurzaming dus niet om ‘maar’ 1 maatregel, zoals het laten installeren van zonnepanelen, maar om het geheel. Natuurlijk, je mag zonnepanelen installeren om daarmee te verdienen zolang het nog kan. Maar als je je echt wilt verdiepen in de materie en inderdaad duurzaam en comfortabel wilt wonen en leven, dan is Alles Verduurzamen de aangewezen plek om alle maatregelen overzichtelijk bij elkaar te zien staan.

Merk-onafhankelijk, zonder uitspraak te doen over wat wel of niet goed werkt en nuchter worden alle onderwerpen besproken die bij verduurzaming van je woning horen. Zo is het menu van deze website dan ook opgebouwd:

0 – Financieren
1 – Isoleren
2 – Ventileren
3 – Opwekken
4 – Koelen en verwarmen
5 – De puntjes op de i

Uiteraard zullen regelmatig updates van de pagina’s plaatsvinden op basis van voortschrijdend inzicht en marktontwikkelingen. Ook aan Nieuws mag het niet ontbreken.

Mocht je het ergens niet mee eens zijn, of meer willen weten, dan staat het vrij om contact met mij op te nemen. Zie hiervoor de contactpagina van deze website.

Deze website is een eigen investering. Tijd, geld en kennis is hierin gestoken. De Google en Affiliate advertenties die getoond worden, hebben als doel om dit zo lang mogelijk voort te zetten. Mocht je als fabrikant, leverancier, installateur of belanghebbende interesse hebben in adverteren op deze pagina, bekijk dan het advertentie-overzicht op de Advertentiepagina van allesverduurzamen.nl

Tevens mag je me benaderen voor het schrijven van gast-blogs. Neem daarvoor contact op via het contactformulier op de contactpagina. Het enige wat ik daarvoor terugvraag is een stukje aandacht voor allesverduurzamen.nl, zodat er kwalitatief goede back-links ontstaan, zoals dat zo mooi heet.

Alles Verduurzamen heeft ook een aantal social media pagina’s waarop regelmatig gepubliceerd wordt. Bekijk en volg de volgende kanalen:

Instagram – @allesverduurzamen
Facebook –
LinkedIN –

Overigens heeft deze website meerdere url’s in net leven geroepen. Ook onder de volgende adressen kun je zoekresultaten en communicatie terugvinden:

www.alles-duurzaam.nl

 

Tot slot! Aan alle informatie die op de website van Alles Verduurzamen wordt gedeeld, kunnen geen rechten ontleend worden. De website poogt een totaalbeeld te vormen van de mogelijkheden en opties, alleen de specialisten weten hoe de installatie daadwerkelijk geïmplementeerd kan worden. Neem dan ook de tijd en blijf kritisch!

Advertenties
Meest gelezen
Advertentie