Nieuws

Recente posts

Duurzaam nieuws

HET LAATSTE NIEUWS OVER VERDUURZAMING

De ontwikkelingen op het vlak van verduurzaming gaan snel, razendsnel. Wat vandaag nieuws, is morgen alweer achterhaald en overmorgen ouderwets. Op deze pagina vindt je alle nieuws en trends over de verduurzaming van je woning, nieuws over de subsidieregelingen die in Nederland beschikbaar zijn, of worden en nieuws over deze website.

Veel van de nieuwsartikelen zullen van andere websites gehaald zijn. Bij deze nieuwsmeldingen zullen bron en het originele artikel genoemd zijn. Indien nodig zal het originele artikel voorzien zijn van aanvullende commentaar om het nieuws zo compleet mogelijk te maken.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen op deze nieuwspagina zijn onder andere, maar niet gelimiteerd tot: automotive, energie, technische ontwikkelingen met betrekking tot verduurzaming,  zonnepanelen, warmtepompen, subsidies, isolatie, afgiftesystemen, etc. Ook zullen eigen waarnemingen als nieuwsitem hier neergezet worden.

Updates en nieuwsberichten worden ook gedeeld van de social media kanalen van deze site. Volg ons op:

Instagram | @allesverduurzamen
LinkedIn | Alles Verduurzamen
Facebook | Alles Verduurzamen

Advertentie
Isolatie maakt wonen comfortabel, veelgestelde vragen isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie, glasisolatie, cv-installatie, ketel, warmtepomp, hybride, ketelseizoen, bespaartips,energiekosten

5 slimme bespaartips voor in huis

Je hebt je huis nog niet optimaal kunnen verduurzamen, maar wilt tijdens de koude wintermaanden wel zuiniger omgaan met gas en electra. AllesVerduurzamen heeft 5 slimme bespaartips op een rijtje gezet, waardoor je meer grip op je verbruik hebt.

Lees verder »
Vanaf januari 2023 energielabel C voor kantoorgebouwen van minimaal 100m2

Vanaf 2023 energielabel C voor kantoren

Vanaf 1 januari 2023 zijn kantoorgebouwen met een minimale oppervlakte van 100m2 verplicht energielabel C te hebben. Augustus 2022 voldoen pas 50% van de kantoorgebouwen in Nederland aan deze verplichting. Conventionele verlichting vervangen door LED is een effectieve en simpele stap om dit energielabel te behalen.

Lees verder »
reizen, elektrisch rijden, vakantie, Duitsland, Zwitserland, italie

Ontspannen reizen met elektrische auto

Reizen naar het buitenland met een elektrische auto over een lange afstand kan heel ontspannend zijn. Zakelijk of voor vakantie zul je wel een aantal zaken moeten voorbereiden en met een aantal details zul je rekening moeten houden. De tips in dit artikel helpen je alvast een stukje.

Lees verder »
thuisaccu, thuisbatterij, tesla, wall mount, muurplaatsing, buiten, binnen

5 tips voor de aanschaf thuisaccu

Je overweegt een thuisaccu maar weet niet waarmee je rekening moet houden bij de aanschaf en installatie ervan? AllesVerduurzamen.nl heeft de 5 aandachtspunten op een rijtje gezet: 1. De capaciteit en het rendement; 2. De omvormer; 3. Het aantal laad- en ontlaadcycli; 4. De prijs; 5. Het installatiegemak

Lees verder »
laadpaal kopen, fase aansluiting, online of offline, vaste laadkabel, laadstation

Laadpaal kopen, 5 tips voor de beste keuze

Overweeg je een elektrische auto te kopen of te leasen, of heb je er al een mogen bestellen? Dan is een laadpaal kopen de volgende stap. Tenzij de aanschaf en installatie ervan door je werkgever of leasemaatschappij wordt verzorgd, is er tegenwoordig een enorme keuze voorhanden. Om je goed op weg te helpen bij het kiezen en kopen van een laadpaal, geeft AllesVerduurzamen 5 tips

Lees verder »
Realtime energy app - EnergyFlip

Energie besparen met EnergyFlip

Investeren in de toekomst door te besparen op onze energie is wat we uiteindelijk allemaal willen. Besparen van energie is besparen in onze portemonnee. Maar hoe maak je de juiste keuzes? Inzicht krijgen om het verleden te begrijpen, controle te krijgen in het heden en weloverwogen keuzes te maken voor de toekomst. Een energieverbruiksmanager kan je hierbij helpen en maakt energie besparen makkelijker en leuker! 

Lees verder »
Advertenties
Meest gelezen
Advertentie